<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

kerstkaart-overzicht
Hobbies / Kaartenmaken

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - Kerstkaarten overzicht

Eigen startpagina Topics
- Kerstkaarten,kerstbomen en andere ideeen
- Kerstkaart na 10 jaar

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Kerstkaart-overzicht LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Kerstkaarten links
- Kerstkaart goedbegin
- Kerstkaarten


 Kerstkaarten,kerstbomen en andere ideeen
Opvallende verhalen
Het is altijd leuk om wat grappige feitjes over kerstmis te lezen. We hebben hier een paar feiten voor je op een rijtje gezet. het zijn vaak opvallende verhalen, waarvan je niet had gedacht dat ze waar zouden zijn. Het tegendeel bewijst zich echter!


Snelle kerstman
Zo hebben onderzoekers berekend dat de kerstman 822 huizen per seconde moet bezoeken op kerstmisavond om al de cadeautjes te bezorgen. Hij zou dus zo snel moeten reizen als 1046 km/s, 3000 keer de snelheid van het licht. Een beetje erg snel, niet?


Zingen in de kerk?
Wist je bovendien dat kerstliederen een lange tijd helemaal niet in de kerk werden gezongen? De kerk zag deze liederen namelijk niet als toepasbaar in de kerk. Pas ten tijde van St. Francis of Assisi in de 13e eeuw mochten de kerstliederen worden gezongen.


Wat een kerstbomen!
Per jaar worden er inmiddels wel bijna 60 miljoen kerstbomen gekweekt voor de koudste dagen van het jaar. De grootste kerstboom ooit was trouwens 67 meter hoog, en stond in het winkelcentrum van Washington in 1950.


Geplaatst door: kaartjesturen op 14-09-2012 10:34

 Kerstkaart na 10 jaar
De Kroatische posterijen hebben het wel heel bont gemaakt: Zarko en Kata Pervan uit Sesteve, in de buurt van Zagreb, ontvingen een kaart die tien jaar geleden verstuurd is.

De verbazing van de Pervans was groot omdat de afzender van de kaart inmiddels al overleden is. Kata dacht eerst aan een flauwe grap, maar de tekst op de kaart, "Zalig Kerstfeest, veel geluk en een goede gezondheid in 1994. Dat er vrede mag heersen in deze streek!", en de datum van het poststempel, 21 december 1993, sloten dat uit.

De Kroatische postdienst had geen verklaring voor de lange reistijd van de kaart.


Geplaatst door: kaartjesturen op 21-11-2011 22:32


Eigen startpagina